Samenkomsten in Nijkerk (2)

Zondag 30 januari wordt onder verantwoordelijkheid van de Gereformeerde Kerk Zwijndrecht e.o. vanuit de wijk Veenendaal gestart met het beleggen van samenkomsten in Nijkerk. In eerste instantie één keer in de maand op zondagavond.

Zondag 30 januari wordt onder verantwoordelijkheid van de Gereformeerde Kerk Zwijndrecht e.o. vanuit de wijk Veenendaal gestart met het beleggen van samenkomsten in Nijkerk. In eerste instantie één keer in de maand op zondagavond.

De samenkomst op 30 januari wordt gehouden in het kerkgebouw van de NAK, Bernhardstraat 46 3862 CL Nijkerk. Centraal zal staan: Lofzang, gebed en Woordverkondiging. Spreker is ds. R. van der Wolf uit Hardenberg. Aanvang 19.00 uur. Na de samenkomst is er gelegenheid na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Voor nadere informatie, of vragen over vervoer, kunt u contact opnemen met:

J.F. de Leeuw uit  Ermelo; tel.06 53672343 ; email: j.f.deleeuw@wanadoo.nl

N.A.C. Smit uit  Nijkerk; tel 033 2456223; email: nacsmit@live.nl