Samenkomsten GKN in Nijkerk

Na evaluatie heeft de kerkenraad van de GK Zwijndrecht e.o., besloten, naast de kerkdiensten in Veenendaal, nog 3 keer op zondagavond een extra samenkomst in Nijkerk te houden. Belangstelling en verzoeken uit de regio Nijkerk/ Amersfoort/ Bunschoten-Spakenburg/ Zeewolde/ Harderwijk/ Ermelo/ Barneveld hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld.

 

Op DV 29 mei is de eerste samenkomst. Aanvang 19.30 uur. Voorganger is ds. R. van der Wolf uit Hardenberg. Op DV 26 juni is de volgende samenkomst, waarin ds. E. Hoogendoorn uit Kampen hoopt voor te gaan. Plaats kerkgebouw Bernhardstraat 46 3862 CL te Nijkerk. De datum van de derde samenkomst wordt binnenkort vastgesteld

Voor inlichtingen en informatie: j.f.deleeuw@wanadoo.nl tel.06 53672343 www.gereformeerdekerkennederland.nl.